Welkom op mijn website,

Als je hier terechtgekomen bent is het zeer waarschijnlijk dat je op zoek bent naar een latex outfit of er in ieder geval nieuwsgierig naar bent.

Enkele jaren geleden ben ik begonnen met het maken van latex kleding. De eerste periode ben ik gaan zoeken naar een eigen stijl en de manier waarop je latex perfect kan afwerken. Deze trial and error periode is inmiddels voorbij en ik wil je hier een paar voorbeelden geven van wat ik zoal gemaakt heb. Van het eerste (probeer) setje tot de laatste opdrachten maatwerk. Zo krijg je een beetje een idee van wat ik doe.

Latex is een natuurproduct met de bijzondere eigenschap dat het uiterst flexibel en rekbaar is. Voelt als een tweede huid en neemt direct de temperatuur van het lichaam aan. Uitermate geschikt voor het maken van kleding. Alle kleding, van lingerie tot driedelig kostuum.

Slideshow

Latex kan overal en altijd…. En dat is wat ik met veel passie doe, latex outfits ontwerpen en maken voor de Party Scene maar ook voor allerlei andere gelegenheden. Een festival, een bruiloft maar vooral voor jou.

Iedereen kan er goed uitzien in latex, als je weet hoe je de sterke kanten van iemand benadrukt en de wat mindere kanten naar de achtergrond laat verdwijnen. Ieder mens is mooi en uniek op zijn eigen manier.  Ben zelf niet iemand die graag in de spotlights staat maar wil jou wel heel graag in de spotlights zetten met een outfit speciaal voor jou op maat gemaakt en uniek, net als jij.

Welke stijl je ook leuk vindt, alles kan!  Van klassiek tot punk rock van vintage tot sci-fi, van steampunk tot burlesque en alles daar tussenin. In alle kleuren van de regenboog….